Renovatie werken - Algemene karweien

Tel. 0477/36.16.86
Braakstraat 7 - 9130 Verrebroek

Rino Verley doet renovatiewerken voor zowel kleine als totaalrenovaties; interieur of exterieur. We bieden professionele oplossingen voor elke bouwstijl. Rino heeft de vakkundigheid om uw droomproject te realiseren. In overleg met de architect en klant werken we de beste oplossing uit; rekening houdend natuurlijk met uw wensen en budget.

Met de nodige vakkennis helpen wij u dan ook een stapje dichter naar de verwezenlijking van uw project. En of u nu droomt van een sfeervolle renovatie van uw gevel of als u uw huis een nieuwe look wil aanmeten, door onze aanpak en de juiste keuze van materialen en kleuren leveren wij maximale resultaten, en dit op een prijsbewuste manier.

Gevelrenovatie kan ook een energiebesparende maatregel zijn. Door te kiezen voor geïsoleerde panelen of door een extra isolatielaag voor de gevelbekleding aan te brengen, kan je namelijk veel energie besparen. De gevel is en blijft immers een van de belangrijkste vlakken waar warmteverliezen optreden. We Zorgen dan wel voor een luchtdicht en doorlopend isolatieschild dat nergens onderbroken is door koudebruggen. Die zijn immers nefast voor de isolatiewaarde van de gevel.

 

Enkele projecten: 

Renovatie Koewacht:

 

 

 

Renovatie/verbouwing woning Zwijndrecht

 

 

 

Renovatie veranda/keuken/ - Beveren